Ondernemend Koggenland is een netwerk voor professionele, ambitieuze vrouwelijke ondernemers en vrouwen in een managementfunctie, werkend of woonachtig in Koggenland die geloven in het ondernemerschap. De mens, dus ook jij, staat centraal binnen Ondernemend Koggenland. Dat betekent dat we elkaar iets gunnen, duurzame relaties opbouwen, elkaar inspireren, kennis en ervaring delen en naar een hoger plan tillen. We zien elkaar niet als concurrenten maar als vakgenoten. Natuurlijk is er ook volop ruimte voor ontspanning en netwerken.

Informeren

We delen kennis en ervaringen. Onze bedrijven zijn heel verschillend en juist dat maakt het zo waardevol: je gaat weer op een andere manier naar je eigen bedrijf kijken.

Ontmoeten

Elkaar in persoon ontmoeten is een belangrijk element van onze evenementen. We lachen veel samen en delen over wat we meemaken in onze bedrijven.

Samenwerken

Uit bijzondere ontmoetingen komen soms verrassende samenwerkingen voort. Niet omdat het moet, maar omdat we elkaar vinden op idee├źn en zin hebben om er iets mee te doen.

Agenda

13 mei

Ondernemen en belastingen

19.30 uur
Online
Online
Terug naar overzicht