Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
         
 

Ondernemers Federatie Enkhuizen

Al sinds 1998 behartigt de Ondernemers Federatie Enkhuizen (OFE) de belangen van de ondernemersverenigingen in Enkhuizen. De OFE is het overkoepelend samenwerkingsverband van de ondernemersverenigingen in de stad. In het bestuur van de OFE zijn de volgende partijen vertegenwoordigd: Westfriese Bedrijvengroep Enkhuizen (WBG), Winkelstad Enkhuizen (WSE), MKB Enkhuizen, Horeca Enkhuizen en het Toeristisch Platvorm Enkhuizen (TPE).

Het bestuur van de OFE wordt gevormd door de voorzitters van deze ondernemersverenigingen. Voorzitter van het OFE bestuur is Herman Hoekstra. Het bestuur van de OFE komt vier keer per jaar bijeen.

Doel van de OFE is het behartigen van de gezamenlijke belangen van de Enkhuizer ondernemersverenigingen en de daarbij aangesloten ondernemers. De belangenbehartiging vindt plaats tijdens een driemaandelijks overleg tussen de OFE en de gemeente.

Daarnaast organiseert de OFE tien keer per jaar het OFE Ondernemerscafé. Deze netwerkbijeenkomsten vinden plaats op de tweede donderdag van de maand van 18.00-20.00 uur in De Nieuwe Doelen. Het OFE Ondernemerscafé is vrij toegankelijk voor de leden van de ondernemersverenigingen in Enkhuizen.

agenda

Data ophalen ...
Lees meer

Kennisbank

Lees meer
Succesvol starten als ondernemer in Westfriesland
Starten met je uurtarief
Welke aftrekposten heb ik als ondernemer?
Lees meer