Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
         
 

Werken aan je toekomst met Spiegel je business in Westfriesland

Nu de maatschappij weer “open” is, kunnen ondernemers ook weer ondernemen. Stap voor stap weer aan de slag! De wereld en ook jouw business ziet er vermoedelijk wel wat anders uit dan voor Covid-19. Jouw eigen situatie zal zijn veranderd en ook klanten hebben andere wensen en behoeftes gekregen. Een mooi moment om eens te reflecteren en te kijken naar de toekomst. Om je hierbij te helpen bieden de Westfriese gemeenten en Werksaam Westfriesland jou de mogelijkheid kosteloos deel te nemen aan het programma 'Spiegel je business'.

Kosteloos programma om je bedrijf klaar te maken voor de toekomst

Weer aan de slag

Er is weer wat meer ruimte gekomen om te ondernemen. Klanten ontvangen, relaties aanhalen; het is weer mogelijk!

We pakken de draad weer op, echter ziet de wereld er om ons heen wel anders uit. Ga je op dezelfde voet verder? Of is dit een goed moment om jezelf en jouw bedrijf te verbeteren of te veranderen en zo klaar te maken voor de toekomst? Neem juist nu nog even de tijd om in de spiegel te kijken om vervolgens met volle moed en overtuiging vooruit te gaan!

Spiegel je business - een compleet programma voor ondernemers -

'Spiegel je business' is een compleet programma dat je helpt om als ondernemer te werken aan een gezond en toekomstbestendig bedrijf. De kern van dit programma zijn vier praktische online trainingen. In deze trainingen ga je aan de slag met belangrijke onderwerpen zoals creativiteit, marketing en financiën. Er is ook aandacht voor jouw ondernemersvaardigheden en je doorloopt het speciaal ontwikkelde canvas 'Spiegel je business'. Zo werk je stap voor stap aan het vernieuwen en verbeteren van je bedrijf. 

Boostpakket

Voorafgaand aan de trainingen krijg je een boostpakket thuis gestuurd. Dit pakket bevat onder andere een praktisch werkboek, het canvas 'Spiegel je business' en nog veel meer. Als deelnemer aan het programma krijg je ook toegang tot het onderdeel '365 dagen samen sterk' van Het Ondernemerscollectief. Hiermee kan je na het programma gedurende 12 maanden gebruik maken van verschillende helpdesks en vele interessante kortingen.

Klik hier voor meer informatie over het programma 'Spiegel je business'.

Kosteloze deelname

Om je hierbij te helpen mag elke ondernemer woonachtig in 1 van de onderstaande gemeenten kosteloos deelnemen aan dit programma:

  • Gemeente Hoorn
  • Gemeente Medemblik
  • Gemeente Opmeer
  • Gemeente Koggenland
  • Gemeente Stede Broec
  • Gemeente Enkhuizen
  • Gemeente Drechterland

De genoemde gemeenten hechten veel waarden aan het ondernemerschap in de regio Westfriesland en willen ondernemers met dit aanbod een extra steuntje in de rug geven. Of je nu wel of geen inkomensondersteuning hebt ontvangen (Tozo 1 tot en met 5) deelname is voor iedere Westfriese ondernemer een aanrader! 

agenda

Data ophalen ...

Blog

Hangen in de muziek | Hoe dat je kan helpen bij de verkoop van een product, dienst én jezelf


5 tips om als ondernemer jouw creativiteit aan te wakkeren


Lees meer