Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
31  mei 2021

Marketing en marktonderzoek

Online | 19.00 uur
         
 

Je plannen voor je eigen bedrijf zijn klaar, maar hoe vind je nu de juiste klanten? Of is het in deze tijd als bestaande ondernemer lastig om klanten te vinden? Hoe onderscheid je je tussen je concurrenten en hoe zorg je dat jouw product of dienst precies aansluit op wat jouw klant nodig heeft?  Waarom moet een klant nu juist voor jouw bedrijf, product of dienst kiezen? Hoe stel je vast welke doelgroep past bij jouw dienstverlening en jouw waarden? Hoe breder de doelgroep, hoe minder zichtbaar je bent in de markt. Durf een specifieke niche te benoemen voor jouw product of dienst, maar hoe doe je dat?


Ben je op zoek naar antwoorden op deze vragen, volg dan het webinar Marketing en marktonderzoek. Dit webinar is GRATIS voor inwoners uit de aangesloten gemeenten.

Tijdstip webinar

Het webinar begint om 19.00 uur en duurt maximaal 2 uur. Tijdens het webinar is er gelegenheid om via de chat vragen te stellen.

agenda

Data ophalen ...

Blog

Vijf zaken waar je op moet letten bij de btw-aangifte over het vierde kwartaal


Hoe kom je aan je 1e klanten?


Lees meer

Nieuws

Kabinet verhoogt coronavergoeding vaste lasten bedrijfsleven

Het kabinet verhoogt de maximumbedragen voor de Tegemoetkoming Vaste Lasten, een regeling die in het leven is geroepen vanwege de coronacrisis. De bedragen waren in januari al omhoog gegaan en demissionair minister Van 't Wout en staatssecretaris Keijzer maken daar nu 550.000 euro per kwartaal van voor het midden- en kleinbedrijf (was 330.000 euro) en 600.000 euro voor grote bedrijven (was 400.000 euro). De maatregel geldt voor de eerste twee kwartalen van dit jaar.

Aanvraag Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL) eerste kwartaal 2021 van start

Mkb-ondernemers die in het eerste kwartaal van 2021 geraakt worden door de maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan kunnen vanaf vandaag 15 februari 12:00 uur een aanvraag doen voor de Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL Q1 2021). De regeling staat open voor alle sectoren.

Lees meer